HTML

GoSquared

Flattrj

Utolsó kommentek

  • flattrforhungary: Biztos vagyok benne, hogy ezt a posztot már kétszer átírtam. Nem, már nem dolgozom a Flattrnél. (2012.04.05. 21:54) Erről az oldalról
  • flattrforhungary: Szia Szilvi, Jó lett az a gomb! Tartalmat felölteni lehet elég macerás is, pláne ha nem vagy hozz... (2012.04.05. 21:51) Az összes magyar Flattr Dolog
  • f Szilvi: Sziasztok, szia Zsófi! Pár napja találtam ide a magyar Dilbert blogról, és azóta olvasgatok, keres... (2012.03.30. 10:16) Az összes magyar Flattr Dolog
  • tiboru: @tiboru: A kérdéseimre már meg is találtam a választ, csak olvasni kell tudni :-) (2011.12.05. 01:00) Támogassuk a bloggereket
  • tiboru: És még egy kérdés, most jutott eszembe: A kapott pénz más alszámlán van, mint a kiadásra fenntart... (2011.12.03. 18:15) Támogassuk a bloggereket
  • Utolsó 20

Legyél offline is flattr

2011.08.17. 13:07 flattrforhungary

Tegye fel a kezét, akinek van QR kód* olvasó a telefonján! o/

Aki most jelentkezett, az mind tudná használni, vagy mégjobb, hasznosítani az Offline Flattrt. De aki nem, az is. 

A Flattr gombot nem csak online, de a való életben is megjelentetheted, QR kód formájában. Ez viszonylag kitágítja a lehetőségeket, mert bárhol, bármikor reklámozhatod a gombod, és egy offline flattr "kattintás" sem kerül többe, mint bejelentkezni a Foursquare-en.

Flattr QR kódot többféleképpen is létrehozhatsz. 

1, A flattr.com oldalon: Minden leadott Dolgodnál megtalálod a QR opciót a gomb kódok között, ami egy kattintásra kiad egy formázott QR kódot a te Dolgoddal mögötte.

2, A flattirl.com oldalon: Megadva a Flattr felhasználóneved listázódik az összes Dolgod, amikhez mind készíthetsz mezei vagy formázott QR kódot, megrendelheted matricára, flyer-re, plakátra, de még akár pólóra is.

Az elkészült kódot bármely QR kód szkennerrel lehet olvasni és flattrni - ebben az esetben a hagyományos módon, böngészőn keresztül.

Viszont van már Flattr app iPhone-ra és Androidra is, melyekkel a szkennelés után 1 gombnyomással tudod támogatni a csodált tárgyat. 

Szárnyalhat a fantázia, hogy milyen izgalmas módokon lehet ezt felhasználni, de akár innen is meríthetsz ötletet. Ha megvan mit csinálnál, de a nyomtatást drágának találod, augusztus végéig jeletkezhetsz az elképzeléseddel a Flattr felhívására. 10 olyan projektnek fedezik a nyomtatási költségeit, ahol nagyobb közönség előtt jelennének meg QR kódokkal. Ennek úttörője és ötletadója Snild Dolkow, aki Nintendo DS-en játszik elektronikus rockot. Most hétvégén lép fel a Malmö Fesztiválon, és lesz neki Flattr QR a szinpadon és a zenei sátor körül is.

Bejelentkezett a világ első flattrhető konferenciája is - szintén Malmöben - ahol minden előadót, résztvevőt, vagy magát a sessiont is lehet flattrni. Igen, valahogy így képzeltük.

Az Offline Flattr történetéről olvashatsz többet a FlattrChattr oldalon, és mindent, amit tudni kell, megtalálsz a Flattr-ön is. Még több képet nézegetni pedig a Flattr Flickr accountján lehet.


*Aki nem tudja mi az a QR kód, a Wikipédiáról okosodhat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://flattrforhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr893155150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása