HTML

GoSquared

Flattrj

Utolsó kommentek

  • flattrforhungary: Biztos vagyok benne, hogy ezt a posztot már kétszer átírtam. Nem, már nem dolgozom a Flattrnél. (2012.04.05. 21:54) Erről az oldalról
  • flattrforhungary: Szia Szilvi, Jó lett az a gomb! Tartalmat felölteni lehet elég macerás is, pláne ha nem vagy hozz... (2012.04.05. 21:51) Az összes magyar Flattr Dolog
  • f Szilvi: Sziasztok, szia Zsófi! Pár napja találtam ide a magyar Dilbert blogról, és azóta olvasgatok, keres... (2012.03.30. 10:16) Az összes magyar Flattr Dolog
  • tiboru: @tiboru: A kérdéseimre már meg is találtam a választ, csak olvasni kell tudni :-) (2011.12.05. 01:00) Támogassuk a bloggereket
  • tiboru: És még egy kérdés, most jutott eszembe: A kapott pénz más alszámlán van, mint a kiadásra fenntart... (2011.12.03. 18:15) Támogassuk a bloggereket
  • Utolsó 20

Az összes magyar Flattr Dolog

2011.08.11. 14:43 flattrforhungary

Az elmúlt hét felelőtlen módon kimaradt, de most bepótolom a hiányt egy terjedelmes bejegyzéssel. Terjedelmes, mert egyre több magyar Dolog tűnik fel a Flattr oldalán, és ezeket fogom most itt mind egy szálig felsorolni. Nézelődjetek, flattrjetek, és hírdessétek az igét!

A sorrend nem releváns, próbáltam inkább kategóriákba terelgetni őket. Izé, titeket. (Nem volt sok időm elmélyedni az oldalakban, ezért ha valaki nem elégedett a helyzetével, nyugodtan kérje át magát másik kategóriába.)

Füleimnek

Agócs és a varázslatos okarina: Ha érdeklődsz az okarina iránt, már biztosan tudod, hogy Agócsé az első magyar okarinás blog. Ha eddig netán nem érdekelt, mindenképp olvasd el, mégis miért jó.

Tangram: "Életmozid filmzenéje", továbbá egy olyan elektronikus zenei projekt, ahol a középpontban a hallgató lelki folyamatai állnak. Ambient, chillout, downtempo, ilyenek. A dallamok mögött Fabók Péter áll, akit még a Tepijournal oldalon is megtalálsz. Ezt a két cikket pedig ajánlom olvasásra. (Bár a második önreklám.)

Cantio: "Böngéssz több millió szám között, találd meg kedvenc előadóidat és albumjait, készíts lejátszólistákat, oszd meg őket a barátaiddal és még sorolhatnám..." Magyarul, angolul, törökül, spanyolul.

Czeloth: Czeloth-Csetényi Gyula fuvolaművész kottáit találod meg a Flattr profilján. Ha a gomb nem is, de a Flattr QR kód szépen illeszkedne rájuk. Mint itt.

Scartmusic: Az űrből jövő hangokat Kurtág György Jr., Lengyelfi Miklós II, és Márton András játsza 2008 óta. [Flattr]

Gyu szeret AOR: Valójában a cím mindent elmond, de lássuk - Gyu írja az oldalt és a zenéket az AOR zene iránti szeretete kifejezése céljából. Az AOR egyébként Album Oriented Rock-ot jelent. [Flattr]

Lyrics: "Nézz bele a szemembe és látni fogod, hogy mit is jelentesz nekem, kutasd  a szíved, kutasd  a lelked, és mikor megtalálsz majd ott engem, ne keress tovább." Nem kell megijedni, ezt a Brian Adams írta, a lyrics blog pedig legfordítja.

Chris Reers zenéjét lehet flattrni, többnyire house és electronic kategóriában.

Yellow is egy zene a SoundCloudon. Ez épp a New Age alatt tűnik fel, de van még ott más is.

Kpop-land: Híreket találhatsz itt kpop előadókról, ami állítólag már Magyarországon is egy ismert (koreai) irányzat. Ha nem tudod mi a kpop, itt mindent  megtalálsz. De akkor is, ha már tudod. (Nekem erről az mmmbop jutott eszembe. Meg is hallgattam, és újra 13 évesnek éreztem magam. De már nem.)

Írásbeli

Anzix a képeslap a jövőből. Flattr veterán. És még a Google plusszon is van gombjuk. Plusz egy flattr.

sarnyai pont hu: Desing-al, kiadványszerkesztéssel és kreatív írással foglalkozik. Nem mellesleg a szőrszálak között jól borotvált.

Kötelező ezt így? "Egy Dionüszosz és némi fejfájás. A szív a legnagyobb kurva. A magyar mindenhol szív, de egy ritmusra dobban. Kifinomult anyázás." Mondom, nézd meg. Elég jó.

Döme.info a Döme blogja, ahol verseket is ír, és azt mondja, ő pudingosember. Is. 

Volkerpapa blogja: Ahogy látom volkerpapa az élményeit osztja meg velünk.

~stef többnyire angolul ír, de néha chutulut mutogat.

Kobak egyszer már lemondott a Flattr-ről, de az account még él, ha nem is az ő oldalán. Van neki blogja és mandroid-ja, ahol te is elmondhatod, ki vagy.

Stcruz versei: A (szomorú) verseket Attila írja, és ő a második aki felszólításomra meleg ajánlásomra regisztrált. Alig várom, hogy elmúljon a bánata.

phaedrustaledraw: Itt Pheadrus ír, egy embernek, de a lé azért érdekli.

Lightissimo: "Innovatív koncepciónálás... pillanatokból improvizálva... egy online alternatíva." Azt hiszem ezt nem tudnám jobban körülírni.

Zen-taxi: Egy kéziváltós zen-taxi.

Az illúzió csapdájában: John Vargas kisregénye, mely ingyen letölthető, majd Flattr-el támogatható. Így működik ez.

Gergely Kovacs fotóit, zenéit, blogját és munkáit találjuk meg ezen a csinos oldalon. Magyarul is, angolul is.

Kicsihal-ról nem tudunk meg sokat, csak hogy hatalmas adóssága kerekedett, így jól jöhet a Flattr gomb.

Zsófi próbálkozik: megírni a saját CMS-ét (majdegyszer), megtanulni élvezhető képeket készíteni, angolul beszélni, és olvasni. Bár azt tud.

Fekete Fehér: "tulajdonképpen egy kísérlet, az ún. újmédia és (helyi) érdekképviselet fura keveréke."

Akarom mondani!: cseles módon leginkább videó formájában mondja meg.

Internets

Seoblog: @atomvillanas-nak Seo blogja mellett posterous oldala is van, amiket csúnyán kihagytam első körben. Ő írta a legszebb Flattr fordításra buzdító posztot is.

Tsabeeka: web + mobil + média [Flattr]

Hgrg.info: Segít, hogyan netezz okosan.

Magyar Google blog: Minden, amit a Googlről tudni kell.

SD Network: Gondolatok és elmélkedések programozásról, technológiáról.

Asva.info: Magyar p2p és BitTorrent blog.

Web2 Panoráma: "A legjobb új közösségi oldalak és egyéb finomságok." [Flattr

Eaposztrof mindenféle Flattr dolgai.

Újblog: Egy kezdő web-programozó naplója.

Szosöl

SocialPiknik: Gondolom a Social Pikniket nem kell bemutatnom, de ha mégis, akkor: egy kéthavonta előforduló meet-up, mindenről, ami social media. Sok-sok limonádéval, és Flattr-el.

SM Magazin: Az sm.mag az offline közösségi média űrt tölti ki, és ebben a hónapban már a hetedik számuk látott napvilágot. A júniusi számban a Flattr for Hungary is megjelent, úgyhogy töltögessetek.

Facebooktippek oldalon közösségi marketing vállalkozásod számára találsz értékes Facebook hasznosítási tippeket. Az ő saját Facebook oldalukat már közel 3500-an lájkolták, ez nem lehet véletlen.

Horgász.hu nem egy új közösségi oldal, de mégis ide gondoltam besorolni, hiszen a magyar horgászközösséget kívánja egy csokorba gyűjteni. [Flattr]

Geek(y)

Hackerspace: Gondosan kimásolt meghatározás: Egy hely, ahol bütykölhetsz. Független magyar tudásközpont.

Linux Empire: Mi lenne, hát Linux birodalom!

Frugalware Linux: Egészen pontosan: "A Frugalware egy általános célú Linux-disztribúció, mely a középhaladó felhasználóknak lett kitalálva, akik nem ijednek meg a karakteres felülettől."

Az Openscope.org a magyar honosítók közössége. [Flattr]

Huncraft: "A Huncraft célja a magyar Minecraft játékosok összegyűjtése egy nagy össznépi legózásra." Menjetek legózni!

Linszter: Linszter Péter az általuk készített Android alkalmazásokról ír. 

Diskurzus

SEO fórum: Bármi a keresőoptimalizálásról. Főként.

Veterán fórum: Reklámoztam már a veterán fórumot, ahol kellemes Flattr társalgást indított tz.. Persze az oldal nem (csak) erről szól, így ha Flattr-ről társalogni nem akarsz, még mindig diskurálhatsz veteránokról. Márkafüggetlenül.

vBulletin tippek: Elsősorban akkor lehet hasznos számodra ez a blog, ha tudod mi az a vBulletin. Vagy ha nem, de megtudnád. 

Mások véleménye: A mások-véleménye megmenekült, tehát még mindig bárki kezdeményezhet szavazást. Ha kíváncsi vagy mások véleményére...

Miért?: Ha bármi kérdésed lenne, hozzájuk fordulhatsz. Na nem azt, amit eddig nem mertél megkérdezni, de mondjuk, hogy miért van gömb alakja a buborékoknak. "Mert a tudományt a kérdések viszik előre", ahogy mondják.

Épületenergetika fórum: Témák, melyekkel e fórumon találkozhatsz: Fenntartható fejlődés, Környezetvédelem, Épületenergetika, Épületgépészet, Barkácsolás.

Híresztel

Különkiadás: Hírek, minden témában.

Part Magazin: Kultúra, ifjúság és környezetvédelem témában híresztel.

Kuruc.info: A kuruc.info nagy Flattr kampányba kezdett a Lájkolj pénzzel és Itt a legújabb, a Flattr cikkekkel, és nem eredménytelenül. Ha erről "megvan a véleményed", olvasd el a Flattr-ét is.

Szeged Online, a szegedi fiatalok magazinja. Szegedi fiataloktól.

Vidámrikkancs: Vidám híroldal.

Silver Főnix Média: Hírek, tippek, kreatív ötletek a média világából.

Csor.hu: Amit a csor.hu-n nem találsz. Azt mondják ütős lesz, ha te is úgy akarod.

Hazatérés rádió: "Hallgass a szívedre, hallgasd a Hazatérés Rádiót!"

Jármű

Veterán apró: Igyenes hirdetési magazin a veterán barátok számára. Csodálatos Flattr perselyük nekem már meg is ért egy kattintást.

MUDIK - Ural-Dnepr-Izs Klub: Szovjet járművek találkahelye!

Pedál Maffia ínyenc tálalással kínál neked mindenféle biciklis tartalmat. Nyami.  [Flattr]

Cosworth.hu: Az első magyar, és jó eséllyel nemzetközileg is úttörő cosworthos autós driftes blog a Flattr-ön. Láthatod, hogyan fejlődik a kék-fehér Ford masina.

Magyarbusz: Ha éppen a BKV-val "gyűlik meg a bajod", látogasd meg ezt az oldalt, ahol a magyar buszgyártásról kapsz naprakész információkat. Van remény. [Flattr]

Egyébként a mi blogunk is motoros, amikor éppen van motor. Mostanában ritka.

Kraft 

Muzsi mintagyűjteményét és saját alkotásait mutatja be. Például ezt a mamuszt.

Kedy boltja: Kedy kreatív boltjában gyurma és zsugorka ékszereket találsz, amiket a Meskán értékesít. 

Sapimanó kreatívblogja: Itt találod Kovács Andi ügyeskedéseit, amiket aztán ő is a Meskán bocsát áruba. [Flattr]

Zsolt S. Deák: Ugye, Deák Zsolt weboldala mindenféle művészetekkel. [Flattr]

Romokon: Egy első ránézésre keleti művészetekkel foglalkozó oldal, de nem árul el túl sokat magáról.

Móka

Dilbert magyarul: A nagyon jó Dilbert Daily magyar fordítása. Így is nagyon jó. [Flattr]

Ubisali: Itt Oroszi György osztja meg az általa viccesnek és érdekesnek tartott dolgokat. 

BigLike Blog: Vicces képek. És évente egy ingyen utazás a nap körül.

Puruttya.hu: Sok-sok blog. [Flattr]

2perc blog maga nem elérhető flattrni, de a 4 évszak igen. [Flattr]

Minifun tényleg elég mini, mert jelenleg még nincs tartalom, de léteznek, itt vannak a [Flattr]-ön.

Élet/stílus

Urban:Eve: El kell árulnom, hogy titokban számomra ez az egyik legszebb blog, mert egyszerű és rendezett és tele van színes képekkel és milyen megnyugtató színei vannak. Ezen túl praktikus, modern, kreatív. 

Feminine Punch Egy igazi csajos blog, szépséggel meg ruhákkal és még játékkal is.

Robinzon: Minden, ami lakberendezés. [Flattr]

Fogyókúrák.hu: Több száz diéta lelőhelye. Remélem az is ott van, hogy mo-zogj. [Flattr]

Zöldhegyi: Van (magyar) férfi, aki nem "a legfelső póló jó lesz mára" szabály szerint él. Ilyen Molnár-Zöldhegyi Dávid is, akinek oldalán tönnyire férfi öltözködésről olvashatsz. [Flattr]

Hastánc: Az első magyar hastáncos oldal a Flattrön! Illetve rögtön kettő, mert az Aziza Art Mozgásműhely mellett a Magyar Hastánc Klub is gombot kapott.

Szeretemaférjem: Pszichológia közérthető módon - kapcsolatokról, családról, gyermeknevelésról. Pszichológia mindenkinek!

Az Én Tekerésem: Itt megkapsz mindent ami, spinning! [Flattr]

Szakma

Event blog: Itt a rendezvényszervezésről tanulhatsz.

Pályamarketing: Nagy Krisztina karriermarketing tanácsadó informatív oldala, giga Flattr gombbal.

Get up, stand up

Átlátszó.hu: "Az Átlátszó Oknyomozó Újságíró Központ a közélet tisztaságáért, a közpénzekkel történő átlátható gazdálkodásért küzdő civil watchdog szervezet." Miért támogasd őket? [Flattr]

Tasz.hu: A Társaság a Szabadságjogokért jogvédő és jogfejlesztő civil szervezet. Fő tevékenységeik: jogvédelem, jogfejlesztés, és a nyilvánosság tájékoztatása, mozgósítása.

Publius: Szabad változatok demokráciára, köztársaságra és kapitalizmusra liberális fiataloktól.

Not for profit

Cardea Alapítvány: Az agyérbetegségek kutatásáért és gyógyításáért. Az első magyar non-profit a Flattrön.

ONIK Egyesület: Informatikus hallgatók összefogása az informatikus képzés érdekében - szakmai, kultúrális és szabadidős programokkal. Ők a második magyar non-profit a Flattrön.

MINYATA egy közhasznú egyesület, melynek célja a gyerekek szociális és kulturális integrációjának elősegítése és életminőségük javítása. Két állandó projektjük keretében kedvezményes nyári táborokat és térítésmentes színházlátogatásokat szerveznek.

Főz, süt

Kockás Abrosz: Tudom, hogy ez az oldal egyszer rá fog venni a főzésre. Kovtomi sajátos receptjei nagyon fájdalmasak tudnak lenni, amikor éppen éhes vagy (de lusta). Például ez a cseresznyés tejespite. Hmm.

Makkakonyha: Ezzel szemben a makka egy lányos főzős blog. Szerintem (is) jól illik a Flattr a főzős oldalakhoz, és milyen jó, hogy már kettő sajátunk is van! Innen a töltött cukkinit emelném ki, mert amit én csináltam, úgy nézett ki mint Kula bá. Ez meg milyen szép.

Fotó

Estiskola: Online fotós/filmes iskola. Elkészített házi feladataidra értékelést kapsz, így haladsz előre az osztályokban. Egy arc nélküli önportrétól kell eljutnod az 59. leckéig, melyben az egész addig munkád foglalod össze. Ha ez megvan, elvégezted az iskolát. Hát ez csodálatos. Be is iratkoztam.

Erdély Kincsei egy honismereti fotóalbum a Székelyföldről, versekkel illusztrálva.

Feldin utazik a világ és önmaga körül. És képeket készít.

Panoráma fotózás: Ez még csak egy előkészület, de lesz itt majd valami. Megtudhatod, mi lesz.

Fotózás és utazás: Edaniel fényképei és történetei egy csokorban.

Helyileg

Miskolc Blog: Az épített környezet (miskolci) esztétikájáról.

Nagykanizsai Ifjúsági Projekt: Segíts a Nagykanizsai kistérség Ifjúsági Programjainak tökéletesítésében! - a kérdőív kitöltésével, vagy a Flattr gomb megnyomásával.

InfoPécs: Pécsi kulturális programok, városi látnivalók, nevezetességek, turisztikai szolgáltatások információinak közzététele, illetve népszerűsítése angol és magyar nyelveken, többféle felületen. - mondja a Facebook oldaluk.

Lukács Panzió: Ez bizony egy panzió, amit lehet flattrni.

Csillagok

Starity: Sztárok. Tőled. Neked. [Flattr]

X-Faktor 2011: Azt hiszem itt mindent megtudhatsz az idei X-Faktorról.

Lajos Kalmár színész, és lehet, hogy majd Hugh Jack-X-mannel szerepel a Liptonban. 

Hasznos

Jegyzetbank: Érettségi/felsőoktatási jegyzetek és e-könyvek.

Magyar Keresztnevek Tára: Aracsilla. Ha valami érthetetlen módon nem tudnád, hogy ez egy létező magyar név, akkor sürgősen kezdd el olvasgatni ezt az oldalt.

Mogyoró: A megtévesztő név ellenére a szolgáltatás egyszerhasználatos e-mail címet rejt.

Katalógusok Katalógusa: Magyar nyelvű link és webkatalógusok gyűjteménye. [Flattr]

Arany Oldalak EU: Megmondom őszintén, ezt az oldalt nem értem, de Arany oldalaknak hívják, így hasznosnak tűnik.

Promo-Med Kft: teljes körű munkavédelmi és foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásra képes, foglalkozás-egészségügyi szakellátóhely. Flattr gombbal.

iMenetrend: Vasúti menetrend mobilra, ingyen!

Bandalizer: Ha a Bandcampen tanyázol, de van még hova nőni, ez a szolgáltatás segíhet növelni az eladásokat.


Huhh. Itt a vége.

Az is lehet, hogy a cím nem helytálló, hisz a Flattr gombra és magyar szövegre optimalizált szemem sem láthat mindent, így ha valaki kimaradt, szóljon gyorsan a kommentekben! A havi bevétel-táblázathoz hasonlóan ezt a posztot fogom majd frissíteni, amint valami új feltűnik, ezért érdemes felhívni a figyelmem magatokra. Mint ahogy az előzőnél is csináltátok.

Én viszont arra hívnám fel a figyelmeteket, hogy nagyon sok Dolgot a listából csak (nagyon) célzott kereséssel találtam meg. Ha nincs gomb az oldalon, nagyjából esély sincs, hogy rádleljenek. Senki nem szeret Flattr Dolgok után keresgélni (khm, én igen), ezért a lehető leglátványosabbnak kell lennie, hogy te már ott vagy. Legyen gomb a főoldalon, a bejegyzések alatt, és magyarázd is el, miről van szó. Aztán majd még erről én is magyarázok többet.
Ha segítség kell gomb ügyben, olvasd el ezt a posztot, de ha ez nem segít, szólj nekem itt, vagy a zsofi@flattr címen.

Egyelőre a gombtalanokat vagy a Flattr profiljukra linkeltem, vagy kaptak külön Flattr linket a sokatmondó magyarázatom után, hogy lássátok, miből gondolom, hogy ők is flattrhetők.

Szóval ez egy folyamatosan frissülő poszt, bármiféle változás előfordulhat az idők folyamán. A leírásokat is jó eséllyel át fogom írni, mert siettem. Ha valakinél rövid/egyszerű/másolt/rossz/bántó magyarázatot írtam, az most szóljon, vagy hallgasson örökké. Akkor is szóljatok, ha újak vagytok, akkor is, ha változtatok, és szóljatok másoknak is, hogy jöjjenek a Flattr-re. Így lesz jó.

Ennek a listának célja, hogy egyrészt összegyűjtse az összes magyar, vagy "magyar kézben lévő" tartalmat, és közösséggé varázsolja őket (érzitek már?), másrészt hogy megmutassa, hogy bár a Flattr még nagyon új Magyarországon, de máris bőven van mit flattrni. 

És jó, hogy vagytok.

19 komment

Címkék: támogatás adomány non profit flattr pénz a neten flattrforhungary flattr4hungary magyar flattr felhasználkók

A bejegyzés trackback címe:

https://flattrforhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr773123301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

atomvillanas 2011.08.11. 22:48:04

uuu, en meg jol kimaradtam! :) de csak azert sem mondom meg mivel :)

flattrforhungary · http://flattrforhungary.blog.hu/ 2011.08.11. 23:22:14

Hát ez hogy történhetett! Be is raktalak elsőnek gyorsan. Ráadásul beépítetted az új gombokat is...

tz. · http://www.vbulletin-forum.info/ 2011.08.12. 11:23:29

Köszönjük, nagyon szuper gyűjtemény! És örülök, hogy egyre többen vagyunk!

muzsika 2011.08.12. 17:30:05

igenis, értettem :) kitettem. viszont. most egész máshogy ment a dolog, már közvetlen tette a bloggerbe. így nem tudom kiválasztani, milyen legyen. hol lehet a kinézetét a gombnak állítani?

Alteregomusic 2011.08.12. 17:53:54

Szia és még 2db: hastancoktatas.hu és magyarhastanc.eu
Köszi!

flattrforhungary · http://flattrforhungary.blog.hu/ 2011.08.12. 18:30:06

@muzsika: Umm. Nem tudom hogy működik a blogger, de ha bele tudsz nyúlni ott a html-be, akkor ki tudod cserélni a kódot. A flattr.com-on begyűjtöd a kívánt gomb kódot, és beteszed a nem kívánt helyére (ez csak a gomb kód, a felső kóddal, ami a head-be megy, nem kell foglalkozni.

De nem tudom, hogyan 'adtad le' a dolgaid-Flattr submit service? Ha így nem megy, akkor megkérdezek mást.

flattrforhungary · http://flattrforhungary.blog.hu/ 2011.08.12. 18:42:10

@Alteregomusic: Ó, hastáncoslányok sziasztok! Hozzáadtalak a listához.

muzsika 2011.08.12. 18:47:05

én nem találok sehol kódokat, és kinézetet a flattr oldalán, nem értem én azt a rendszert :) ha rákattintok, hogy gombot akarok, lehet választani, hogy blog, meg mittomén, ott rögtön odarendelt a bloggerhez... nem voltak kódok, amik közt választhatnék. berakni pedig be tudnám, kicsikét értek a html-hez. meg asszem itt nem is igen kell még az sem.

flattrforhungary · http://flattrforhungary.blog.hu/ 2011.08.12. 18:54:17

Ahogy én képzelem: kiválasztottad a bloggert a leadásnál, és kijött neked három cucc. A legalsót (Flattr widgetet)-et használtad? Ha igen, akkor elvileg csak meg kellett adnod a Flattr felhasználóneved. Ha ez történt, akkor tudom, kit kell megkérdezni, hehe. Ha nem, akkor nem tudom hogyan adtad le a dolgaid, és ezért egyelőre azt sem, hogy lehet gombot változtatni (html nélkül).

Emma 2011.08.13. 07:32:34

Szép kis gyűjtemény! Köszönöm, hogy közte lehetek! :) Bár én még egy flattr nyomást se kaptam, de nagyon tetszik ez a dolog! Remélem még nagyon sokan leszünk akik használjuk.

Via · http://urban-eve.hu 2011.08.16. 22:41:19

Köszönöm szépen, fülig pirultam!

kobak · http://kobak.org 2011.08.21. 22:04:20

Még 2010. júniusában tettem ki lelkesedésből. Csatlakozott is három ember, aztán októberben kicsináltam, gondolván, ha senki nincs, akkor értelmetlen fenntartani.

kobak.org/?s=flattr

Most újra benevezek a játékba, s remélem fél év múlva nem kell megint leszednem.

flattrforhungary · http://flattrforhungary.blog.hu/ 2011.08.23. 12:50:33

Ezt én is remélem. De már milyen sokan vagyunk.

Tepi · http://tangram.hu 2011.09.17. 09:05:09

A Bandalizer.com nevű, születőben lévő szolgáltatásomat is flattr-képessé tettem :)

f Szilvi 2012.03.30. 10:16:57

Sziasztok, szia Zsófi! Pár napja találtam ide a magyar Dilbert blogról, és azóta olvasgatok, keresgélek... Nem vagyok html-szakértő, és egyébként is rengeteget tudok bénázni a neten, de valahogy sikerült kirakni egy gombot a blogomra. Ennél többre viszont nem is voltam képes, nem tudok tartalmat küldeni..., de szerintem ez nem is baj. :)
Nagy hasznát vettem az itt olvasottaknak, köszönöm!
Ez a blogom:
nemetnyelvlecke.blogspot.com/

flattrforhungary · http://flattrforhungary.blog.hu/ 2012.04.05. 21:51:54

Szia Szilvi,

Jó lett az a gomb! Tartalmat felölteni lehet elég macerás is, pláne ha nem vagy hozzászokva, de ha gondolod segítek.

Nemsokára frissítem ezt a posztot akkor hozzáadlak téged is!

Willkommen!
süti beállítások módosítása